Gratis tangolektioner

Vårt primära mål är att främja tango i Helsingborg med omnejd. Roligt om du känner för att vara med på tåget! Det ekonomiska får inte lov att styra över intresset och det finns olika sätt att gå till väga om du vill lära dig dansa, förutom youtube såklart.

Till exempel, de publika tillfällen som anordnades på Dunkers kulturhus varannan söndag då det kostade ingenting att vara med och nybörjarlektioner erbjuds under första halvtimmen varje gång (man ska bara prata med Dj´n), kolla här.

En annan möjlighet är att hjälpa oss avdramatisera lärande av tango. Filma dig när du provar olika (kanske första? :)) tango-steg, hashtagga med #tangohbg och/eller #dittnamngoestango, skicka länken till oss på tangofortuna@gmail.com (kan hända att vi publicerar filmen) eller dela länken på vår Facebook sida. Därefter har du en gratis timmeslektion att hämta! Kontakta Tania (0761665626) för att bestämma tid och snart är du ute och dansar!

Privata lektioner

En aning blyg för att göra sina första steg framför andra? Tja alla, precis ALLA har varit där en gång i tiden… Det löser sig! Boka tid för en privat intro-lektion, gärna i Helsingborg-område (annars tillkommer resekostnader). Alla vi lär oss på sitt sätt och i egen takt; det kostar det 300 kr/tillfälle/person och inga fastställda kursplaner finns. Vi går dit dansen tar oss till, på resa mellan balans, teknik, kommunikation, steg och även regler kring tango vid sociala danstillfällen. Lämna ett intresseanmälan till 0761665626 (skriv gärna vilka tider som skulle passa er bäst), alternativt till tangofortuna@gmail.com (telefon dock att föredra, det är mycket mer effektivt). Vi ses på parketten!

Något nytt för en grupp gamla vänner?

Vill ni prova på tango och har ett litet sällskap av intresserade? Det är inte antal utan engagemang som räknas! Kontakta oss, så hjälper vi att anordna en rolig och lärorik eftermiddag. Priset är 1000 kr för ca 2 timmars workshop, eventuella resekostnader tillkommer.

Mäktig verktyg av arbete med team och gruppdynamik

När man njuter av att se på dansande par, deras synkroniserade rörelser som verkar styras med tanke, flytande ömsesidig tolkning av musik lindat i konstant improvisation, sömlös utbyte av helhjärtade bidrag till gemensamma mål med naturlig hänsyn till rollerna, ser det lite grann ut som magic, och man reflekterar nog inte så mycket kring den komplexa dynamiken och kommunikationen som uppstår mellan parterna. Under tiden, finns det rätt enkla (dock inte lätta) grundprinciper som möjliggör detta fascinerande resultat; processen i sig är lik vilken arbetsgrupp, eller arbetsförhållanden som helst.  Med stöd av en tränare kan man lägga upp trolleriet i dansens samspel, förklara och testa dessa grundprinciper i övningar med kollegor, därmed skaffa sig äkta insikter om ledarskap, kommunikation och ansvar som är lätt överförda till övrigt arbetsliv.

Välkommen att ta kontakt med oss om ni vill satsa på detta oväntade verktyg av informellt lärande. Kostnad av en 3-timmars workshop är 5000kr inkl moms, vi rekommenderar en grupp på max 20 personer.

IMG_5531