De regelbundna aktiviteter som vi har för tillfället är en nybörjar kurs i salsa (kl. 16-17), nybörjarkurs i tango (kl. 17-18) och praktika (kl.18-21). Alla dessa aktiviteter äger rum på söndagar i Skeneholmsaulan: entrén är bakom biblioteket i Billesholm på Storgatan 24. Alla frågor och hänvisningar går det jättebra att ställa på telefon (även sms) till 0761665626 (Tania).

fortuna nybörjarkurser 2i1s

tf praktikas

För våra kursare är praktikan gratis; de kan lägga ut en liten peng för fika. Vi har också en rabattsystem: för ungdomar är det halva priset, och för de som kommer från LÅÅngtifrån – alltså om man lägger minst lika mycket tid på att köra som på att dansa – är entrén gratis. Kan vara en riktigt bra deal om man samkör!

Till fiket brukar vi ha ostsmörgåsar, kakor, frukt och vatten, te och kaffe. I fall någon har någon allergi ber vi snälla meddela oss i förväg så att vi skulle kunnat ta hänsyn till det.

På samma sätt uppmuntrar vi alla som ska till oss, att meddela om ni eller era kamrater fyller år: då kan vi förbereda oss för det också 😉

Vi varierar spellistan något, för det mesta är det klassiska tangon men vi gillar neotango med, och med jämna mellanrum testar att dansa till pop och rockmusiken också. Utmaningar älskar vi! Plus att det hjälper till att ha roligt 🙂

Annons