Vi är nu klara med vår första någonsin nybörjarkurs 🙂 Tjohooo! Nu laddar vi för en serie av workshops i januari/februari, som vår fortsättningskurs ska se ut. Mer info om den kommer inom kort.

Som alltid, finns det en del saker man skulle vilja friska upp i minnet, och det finns också några vänner och bekanta som blev lite nyfikna på tango 😉
Så, för att dra ihop säcken för året, bjuder vi alla våra vänner – och deras nyfikna vänner, till en (ännu) mindre formell miljö, för att prova på tango, öva på grundsteg (tja, vad är grunden för er får ni själva avgöra ))) hem till föreningens säte på Parkgatan 12 i Ekeby (a.k.a. hem till Tania :)). Det är alltså ingen undervisning men tillsammans ska vi hjälpas åt att få fram dem känslor, rörelser och attityder som man kan sedan fortsätta utveckla och bygga på. Lördagar 5 och 19 samt söndagar 13 och 20 kl. 11.00 – 14.00 med lunch. Barn är hjärtligt välkomna! Vi håller oss till våra vanliga självkostnadsprincipen 🙂 OBS: berätta att ni kommer senast dagen innan, till 0761 665626 – det är trevligt av olika anledningar. Tack! /T

Annons