TF inbjudan till kursen_ask

Vi tänkte oss att köra en liten nybörjarkurs under hösten bara för att ge ett smakprov av argentinsk tango. Vi glömde visst hur beroendeframkallande det är… Till alla våra kära kursdeltagare och även andra nyfikna dansare, vänner och bekanta! Välkomna till en intensiv fortsättarkurs i Tango! Intensivkursen består av en serie av workshops med Luis Cono, Joanna Zmarzlik och Lucrecia i Ask Skola, Röstånga.

Vi träffas fyra söndagar 24/1, 31/1, 7/2 och 14/2 från 14.30-18.00 (två workshops varje gång med en paus emellan). Varje söndag kommer att ha olika teman som kommer att uppdateras på Facebook. Kursen riktar sig till alla som har gått en grundkurs. Kostnad för hela kursen är 800 kr/person. Anmälan senast den 18/1 gör ni genom att betala kursavgiften till Bg 645-8327 (föreningen ProQvi), markera betalningen med ert namn+TangoForts.

Tema för varje workshop:
1- Tango Milonguero -Gången och musikalitet i dansen.
2- Tango de salon -Omfamningen, olika rytmer samt Ganchos och Volcadas
3- Milonga -Grundrytmen – Njut av dansen
4- Tango Nuevo -Aternativ stil och musik samt kreativitet i dansen

Vi ses!

Annons