Det är kanske inte så konstigt att man refererar till vårt kära barn Tango Fortuna som en flicka, lady, milonguera: hon är spontan, fascineras över nya människor och platser, bjuder in all till sitt hem och för den delen, finner hem var än det finns utrymme att dansa och glädjas av musiken och sällskapet. Hon för när det finn plats och musiken utmanar, men följer oftast i dem finurliga stegen och sekvenser som livet bjuder på: rena improvisation efter omständigheterna, det är Tango Fortuna, det!

I somras firade vi litet och oanmärkt TF’s 2:a födelsedag och till denna utlovades presenten. Det tog lite längre tid men nu har den äntligen kommit: alldeles speciellt designade för att hylla Helsingborgs omväxlande gungande tillvaro vid hav och skog, dansskor. De finns alltså i två färger, mörkt blå och mörkt grön med glitter, i storlekar 37, 38 och 39. Ett par av varje, så först till kvarn gäller!

Annons