Det är så himla kul med allt flera som träder in i den fascinerande världen av tango! Det är flera kurser på gång, genomförda och planerade.
För er som hade precis gått en kurs: de första par månader är värda flera år av dans! Att stanna kvar i regelbundet övning ger avkastning direkt. Att inte glömma vad man precis hade lärt sig, är mycket pengar sparade på nya workshops.

För er som är med i kurs just nu: passa på att öva det ni har lärt er innan detaljerna suddats ut från minnet, det är alltid detaljer (!) som avgör resultat, och det är alltid bra att kunna fråga läraren vid nästa kurstillfälle om vad som inte funkade och varför.

För er som bara funderar att gå (eller inte gå) en kurs. Det är kul, roligt och fascinerande att kunna träffa människor som redan är hopplöst beroende av tango, höra deras historier och råd. Tango är framförallt socialt, men också terapeutiskt och meditativt. Alla har sin väg dit. Vilken är din ingång?

Torsdagar mellan 19.00-22.00 har vi praktikor. Behöver ni komma in tidigare, bara hör av er. Är ni medlemmar i föreningen kan ni få tillgång till nyckeln tidigare och passa på att öva innan anda droppar in.

Pris för praktikan är 50 kr, te och kaffe brukar finnas och det är alltid välkommet med att ta med sig middag/snacks, för egen eller delad förtäring.